Dugnader

Holeværingen Langrenn er avhengig av medlemmenes dugnadsinnsats. Dette dugnadsarbeidet er typisk å bidra til gjennomføring av våre arrangement, samt å bistå i andre inntektsbringende aktiviteter.

Holeværingen Langrenn ønsker å holde mengden av dugnadsarbeid for det enkelte medlem så lavt som mulig og vi har derfor fordelt arbeidsoppgavene på de forskjellige gruppene slik at vi kan gi dere best mulig forutsigbarhet.

Under finner dere en oversikt over hvilke skirenn langrennsgruppa skal være med å arrangere i vinter. Vi trenger flest funksjonærer på vårt eget karusellrenn på Kleiva, samt på Grenaderen (drifte matstasjon). Alle skiklubbene i distriktet har også forpliktet seg til å stille med noen funksjonærer på karusellrennene i Sundvolden Winterpark og på Ringkollen.

DUGNAD OVERSIKT

Finn navnet på ditt barn, og noter deg når du skal være funksjonær (1 voksen per barn). Har du ikke mulighet til å stille opp på dugnad, er du selv ansvarlig for å skaffe stedfortreder evt bytte med noen av de andre på listen. De som avtaler bytte, må informere undertegnede på mail: Langrenn.dugnad@ilh.no.

Ytterligere informasjon om oppgaver på de ulike arrangementene kommer på mail senere.

Hvis ditt barn ikke lenger er medlem av langrennsgruppa, meld fra til undertegnede samt til medlemsansvarlig i Holeværingen (medlem@ilh.no).

På forhånd tusen takk for hjelpen!!

Kommende dugnader

 

 

Tidligere dugnader

 • juletresalg

  Juletresalg

  I Holeværingen har vi en god sponsor i Rema 1000 på Vik, som bidrar med gode kroner til idrettslaget og langrennsgruppa. Sesongens første dugnad er som i fjor å hjelpe til med juletresalg for Rema 1000. Dette er en hyggelig jobb – ta gjerne med barna som hjelpere!

  Les mer
 • Vi trenger noen som kan være med på å utvikle skistadion på Kleiva i 2015

  Vi har vært heldig å få tildelt midler fra Sparebankstiftelsen og har mange planer for skistadion på Kleiva.
  Vi trenger derfor 3-4 praktikere som kan være med i et hus-styre slik at vi kan ivareta og utvikle klubbhuset vårt slik at det er tilpasset våre behov i ILH Langrenn. Videre håper vi å få til et samarbeid med skiforeningen slik at vi kan gjennomføre et felles utbygging av klubbhus/garasje. Derfor er det fint om noen med erfaring innen byggprosjektering vil være med i et hus-styre på Kleiva.

  Les mer
 • Tour de Ski og dugnad 22. mars

  Vi håper at flest mulig foreldre som er innkalt stiller opp slik at ILH kan være stolte av et godt gjennomført renn lørdag 22.3. Selv om ditt barn ikke skal gå renn, er vi avhengige av at langrennsforeldrene gjør en innsats. Dessverre kolliderer dette med lørdagsskole på Vik skole, dette var ikke kjent da renndato ble satt sensommer/tidlig høst. Om du ikke står på listen og likevel vil hjelpe til, setter vi stor pris på det, da kan du sende en e.post til: ida-ros@online.no. Listen finner du her under dugnad.

 • Takk for dugnadsinnsats

  Grenadeteamet med Trond Risåsen (som vanlig) og Arnhild i spissen gjorde en kjempeinnsats i snøføyka på lørdag, til glede for grenaderløperene. ILH er en av arrangørklubbene og inntekten av deres innsats går til klubbkassa. Tusen takk for at dere stilte og hjalp til!!!!

 • Grenaderløpet 15. 2.

  I morgen går Grenaderløpet hvor ILH er medarrangør. Pga lite tele i bakken, er vår matstasjon flyttet fra Kleiva til Langtjern ved Ringkollen. Mannskap fra ILH er på plass med drikke og bananer til løperene, men hvis noen ville legge turen hit og hjelpe til litt mens det står på som verst er det bare hyggelig. Dette er vel det eneste stedet langs løypa man kommer til med bil og kanskje du kjenner noen som skal gå og som du vil heie videre. Vi forventer at de første løperene kommer 1045, en times tid senere og utover kommer det store flertallet.

  Du kommer til Langtjern ved å ta til høyre rett etter bommen opp til Ringkollen (ved p.plass med søplebøtter på venstre hånd), innerst i veien og til høyre ligger vannet. Du ser sikkert Holeværingen banneret. Dette er jo også et fint utgangspunkt for en skitur, det er nok av snø i marka! God helg.

 • Dugnader i vinter

  Vi skal arrangere Tour de Ski Ringerike Hole 22.3 og vi er ansvarlige for en matstasjon under Grenaderløpet lørdag 15.2. Til dette trenger vi all den foreldrehjelp vi kan få. Vi skal så langt som mulig ta hensyn til at det er lørdagskole for Vik-barna 22.3, men kanskje mor og far kan stille på rennet selv om poden er på skolen? Hvis noen vet bestemt at de ikke kan en av dagene og heller ønsker å stille den andre, ber jeg om at dere sender meg en e-post innen lørdag til: ida-ros@online.no Søndag 9.2. legger jeg ut lister og de det gjelder får e-post, og det vil nok være omtrent alle.