Kjempeinnsats av Holeværingen løpere i Sparebank 1 Klassiskeren 2014

FOT6FB8

Martin Sulland ledet lenge i seniorklassen og endte til slutt på 6 plass etter et imponerende løp. I tillegg hadde “vi” med Tord Asle Gjerdalen fra Team Centric som ble spurtslått av Christoffer Callesen(1 pl) og Thomas Gifstad(2 pl) etter en spennende sluttspurt. Lars Hagelsteen Vik gikk til en flott 8.plass etter et godt løp. I de yngste klassene imponerte Dina Laeskogen med en god 10 km  og i tillegg fikk Gard Laeskogen og Didrik Bockmann verdifull erfaring i 10 km med de “store gutta”. I dame senior stilte Bente Treangen til start og gjorde et godt løp og fikk ei god økt inn mot årets begivenhet, Vasaloppet. Videre imponerte Johannes Bjærtnes , Jevnaker,stort i herre junior klassen. Han vant klassen foran Eirik Augdal, Ringkollen . Imponerte gjorde også Holegutten Sebastian Haugeto med tredjeplassen i herre junior klassen 🙂 I dame junior ble det en kjempeoppgjør inn mot målstreken mellom Oda Nerdum (Ringerike Sykkelklubb) og Anna Grønntjernet(Svea) Blant de yngre må også Løvlias Bettina Bakken nevnes med seieren i jenter 15/16. I tillegg hadde vi en deltaker i yngste klasse 4 km, Daniel Fatnes, (Nesodden), han imponerte stort med innsats og teknikk langs Jørgen Moesvn. Takk til alle deltakere og velkommen tilbake neste år.