Full fart med Holeværingen Langrenn

Denne helgen har det vært full fart for Holeværingen Langrenn.

Vi har gjennomført dugnad i forbindelse med Grenaderen. Stor takk til    Grenadergeneral Trond Risåsen som ledet dugnadstroppene på stadion med Merete, Per, Ole Kjetil og Svein Erik. En ekstra stor takk til  Fredrik, Eirik, Daniel  og Lars Arne som fikk den drøye oppgaven å være løypevakter ute i snøstormen. Tusen takk for innsatsen, vi et helt avhengig at dere stiller opp på dugnader.

image

Videre har vi hatt deltakere på Norefjellrunden og på Ungdommens Holmenkollrenn i Holmenkollen.

Andreas, Ida, Hanna, Peder, Max, Sofia og Endre deltok i Norefjell runden som er et  21 km turrenn/ 5 km , det er superimponerende. I tillegg er vi glade for de eldre ungdommene som Johannes Skarstein stiller til start på den lange distansen(42 km)for Holeværingen Langrenn. Flott Johannes.

image

Videre har vi hatt deltakere i ungdommens Holmenkollrenn. Dette er det uoffisielle NM for 13 og 14 åringene. Her er det opp mot 260 deltakere i klassene. Her stilte Gard, Adrian, Tyra og Didrik på startstreken. Gard imponerte igjen med en 10 plass i klassisk og ble nr 15 i fristil. Tyra klinte til med 51 plass i søndagens fristilrenn. Vi bøyer oss i hatten.Lørdagens snøstorm ble krevende både for utøvere og  de smøreansvarlige foresatte, her ble det nok gitt noen klare tilbakemeldinger.

image

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *