Geilosamlingen 2015

I år valgte vi innkvartering på Vestlia Resort. Hotellet hadde mye å by på med flotte rom, stort lekerom, bowling og et flott badeanlegg. I tillegg gode muligheter for hyggelig samvær i flotte fellesområder. Vi tar gjerne en tilbakemelding inn mot å reservere for neste år.

Det var lite snø nede i Geilo,men det var skiforhold i Havsdalen mot Prestholt.

Første økt ble derfor en skiøkt på  Prestholt. Med snø i lufta og 10-12 m/s vind ble det tøffe forhold på Prestholt. Alle gruppene fikk prøvd skiene. Etter økta ble det retur til hotellet for mat og noen brukte svømmebassenget.

Andre økta  var forholdene enda mere krevende med sludd og slaps på bakken. Her ble det korte barmarksøkter for de yngste gruppene, de eldste gruppene og de foresatte kjørte en o- løp økt med innlagt ertepose kasting med strafferunder ved bom. Tusen takk til Anne Guro og Stig for en flott økt og Tord for rigging av høytaler utstyr og rock’n roll stemning.Suveren innsats i griseværet av utøvere og foresatte, økta ble avsluttet med en bakkespurt økt .

Etterpå ble det bading og etterhvert hyggelig samvær for de foresatte mens barna fullførte med bowling, lekeland og kveldsbading.

image

Søndag ble vi belønnet med nydelig vær og gode skiforhold på Prestholt. Det ble en flott avslutning på samlingen i nydelige omgivelser i fjellheimen innover mot Prestholt.

image

Tusen takk til utøvere og foresatte som ble med oss på skisamling, håper dere har hatt en fin skisamling sammen med oss i Holeværingen Langrenn.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *