Info uke 10

Håper dere har hatt en fin vinterferieuke , ladet batterier og kost dere dere på ski.

Tirsdag kl 1815 kjøres det siste karusellrennet i fristil på Ringkollen. Da er det premiering til alle deltakerne etterhvert som de kommer i mål. Har dere venner og andre barn som dere tror vil være med på et skirenn, meld de på, kanskje vi får noen nye skirekrutter også 🙂
Utøverne våre også premiert på sesongavslutningen vår. Da blir de premiert etter deltakelse på antall karusellrenn; 7/6 + 5/4+3/2 og 1 skirenn.

Torsdag blir trening for 5 trinn eldre. Det blir en teknikk økt med fokus på staking og dobbelt tak med fraspark og vi skal snakke litt om treningsintensitet.
Dette da mange av utøverne våre skal delta på Ungdomsbirken til helgen.

Til helgen er det flere av utøverne våre som også skal delta i eget skirenn, Tour the Ringerikskraft som omfatter ; Klassisk prolog (1km) på Kleiva+Kleivarennet(klassisk) på Kleiva Skistadion på lørdag og sprintfinale og fristilrenn på Ringkollen i regi av Haugsbygd på søndag.
Vi håper at flest mulig at utøverne våre stiller til start på helgens renn. Påmelding skjer via minidrett, vi kan ta imot påmeldinger til lørdagens renn rettet til undertegnede også; svesan001@gmail.com
Her blir det også dugnadsbistand for foresatte på 1/2 trinn, her kommer det en forsinket liste inn mot der foresatte i løpet av kort tid.

Neste uke satser vi på vanlig skitrening på tirsdag og torsdag, Deretter er det flere av utøverne våre som stiller til start på Geilo Skifestival.

Vi vurderer å kjøre gruppeavslutninger for gruppene tirsdag 29 april, da har vi planer om skicrossløype for 1/2 trinn på skistadion og 3/4 trinn kjører tilsvarende skicross på Sørsetra. Da legger vi vi opp til boller og saft servering. Kan hende vi trenger litt hjelp til bollelaging her.
5 trinn eldre får en annen avslutning.

Klubbrennet blir muligens flyttet frem fra torsdag 7 april til tirsdag 5 april da det er flest som stiller på tirsdagene.

Etter klubbrennet satser vi på kjøre skitreninger på tirsdagene så lenge forholdene holder på Kleiva.
Vi håper at flest mulig blir med å deltar på RM løpetreningene som starter torsdag 7 april og kjøres på torsdagene fremover fom 7 april. Her satser vi på stille med minimum 2 stafettlag(som i 2015) på RM stafetten i august.

Mandag 14 mars og onsdag 16 mars i uke 11 legger vi opp til klassisk skikurs for voksne. Dette kjøres nevnte dager i tidsrommet kl 1830-2045. Det blir en blanding av teknikk og moro. Det koster kr 200( pengene går til klubben) og har 12 plasser. Påmelding via svesan001@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *