Skiavslutning og klubbrenn 2014/2015 sesongen

Skiavslutning Ringkollstua 2015

Tirsdag 24 mars avsluttet vi sesongen med  fristil klubbrenn og skiavslutning på Ringkollen.Klubbrennet ble avviklet sammen med Haugsbygd.

Totalt 94 deltakere stilte til start i klubbrennet, det et kjempebra 🙂 God deltakelse i “Pappaklassen” også, veldig sporty at dere tok utfordringen i 2km fristil. Neste år må mammaene utfordre Bente i “Mammaklassen ” også.

Det ble full fart både i selve rennet og for oss arrangørene. Stor takk til Stig Melling, Geir Helge Treangen, Merete Jensen og Øyvind Langvandsbråten  som leverte tidtaking og speakertjeneste i høyt tempo.

Etter klubbrennet ble det avslutning med kaker og saft, en liten oppsummering av sesongen, takkegaver til trenere og dugnadshelter og det aller viktigste; premieutdeling for karusellrenn og klubbrenn. Det var kjøpt inn nye store flotte premier , og barna var kjempefornøyde. Tror også at de voksne hadde en fin kveld på Ringkollstua.(Dersom det er barn som savner premier, noen ble glemt igjen og de som ikke hadde anledning kan få dette ved henvendelse til svesan001@gmail.com).

Skiavslutning m kaker Ringkollstua 2015

Det har vært en kort, men hektisk sesong. Det ble en lang barkmarksesong før vi kom oss på Kleiva, vi hadde en kjempefin skisamling på Geilo. Vi har hatt relativ god deltakelse på renn, men skulle gjerne hatt med enda flere nye ansikter. Flere har hatt kjempegode rennresultater denne sesongen. Vi har avviklet et kjempefint “Måneskinnstur -arr” med quiz og hyggelig samvær på Sørsetra. Det ble en kjempetur til “Ungdomsbirken” med flott samvær og et suverent skirenn med knallføre og blå himmel fra Sjusjøen til Birkebeiner Stadion. Sesongen ble rundet av på en flott måte ved klubbrenn og avslutning på Ringkollen.

Vi i ILH Langrenn vil gjerne ha en tilbakemelding på årets sesong, vi håper og trenger derfor med at dere finner frem til “Praktisk info” fanen, der finner dere evaluering, denne fylles ut og trykk på send knappen På den måten kan vi gjøre klubben bedre og dere får et bedre tilbud for barna deres. Vi håper også at flere av dere ser muligheten til å bidra med ulike funksjoner i klubben. PR dags dato er det nemlig noen som har for mange funksjoner og vi ønsker derfor å fordele oppgavene bedre i klubben.

Videre vil vi få takke trenerne for et suveren innsats i årets sesong, håper vi ser flest mulig av dere også neste år 🙂

Tusen takk for en flott sesong, håper vi sees igjen til høsten til sesongen 2015/2016Lagbilde fra Kleivarennet 2015

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *