Skitrening 5. des

Viser til info sendt ut på lørdag. I dag tirsdag er det altså skitrening for alle gruppene på Kleiva, og vi gleder oss:-) Alle starter kl 18, og vær ute i god tid så ski og staver er på i tide. Vi går for fristil nå pga. snømengden. 1-2. trinn kan gjerne ha litt festevoks under likevel for å komme seg opp bakkene, men dette vurderer dere foreldre selv.

Vi ønsker veldig gjerne at noen foreldre som ikke er trenere kan hjelpe til litt med f.eks saft etter treningene. Dette må varmes i løpet av treningen så barna kan få litt varm drikke i 2. etg. på klubbhuset etter trening. Fint hvis interesserte kan melde seg til magne.lilleland-olsen@hotmail.com Trenerne må rydde inn utstyr etter økta, så vi er helt avhengig av hjelp fra flere voksne:-)

Vi får en del spørsmål om ski, spesielt til de i gruppen 1-4. trinn. Hvis man ønsker ett par ski, kan vi f.eks anbefale Fisher Universal. De er glimrende til både klassisk og skøyting, og vi får bra tilbud på disse hos Glade Hjul. Vedr. lengder, så har vi kommunisert følgende tidligere (ved ett par ski/staver velger man lengder et sted mellom klassisk og skøyting):

Stavlengden er kroppslengde minus 30 på klassisk og kroppslengde minus 20 på skøyting. Skilengde er gjerne kroppslengde pluss 15-20 cm på klassisk og kroppslengde pluss 5-15 cm på skøyting. Vi anbefaler at utøverne vokser ut av skiene og ikke inn i skiene.
Vel møtt i morgen!

One thought on “Skitrening 5. des

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *