Da nærmer skisesongen seg.

Ja, da, nærmer skisesongen igjen for Holeværingen Langrenn.

Vi  ser for oss å starte opp tirsdag 11. Oktober i uke 41. Vi er tildelt tidlig treningstid i Kleivhallen i år og ligger an til trening fra kl 1715-1815 for øktene i Kleivhallen. Torsdagene kjøres fra Helgelandsmoen, der blir det fokus på rulleski, der vil treningene starte kl 1815. Dette er treninger som omfatter 4 trinn og eldre.. Når vi flytter oss ut på snøen på Kleiva vil tirsdagsøktene starte opp kl 1800

Men før vi starter opp med den organiserte treningen kommer vi til å kjøre noen søndagstreninger,der sender vi ut info via medlemsnettet.

Nytt i år blir at de ulike klubbene på Ringerike legger opp til noen felles treningshelger. Dette slik at de unge utøverne i Ringerike skal bli bedre kjent slik at vi kan koble oss sammen på skirenn senere på sesongen.Tyristubben arrangerer treningssamling lørdag 17 sept( se invitasjon her og på Facebook). Helgen etter arrangerer Haugsbygd sin treningssamling på Klekken. Bruk anledningen til å melde dere på, kjempefin trening og masse sosialt.

I sommer har utøverne våre deltatt på Oddbjørn Hjelmeset sommerskiskole på Beitostølen. Der var det mye trening og masse sosialt.

image image

 

Se video https://vimeo.com/179869610

Videre stilte vi med lag på Ringeriksmaraton, kjempeinnsats av alle

image image image

Minner også om Buskerud skikrets sin treningsamling I Hemsedal som arrangeres første helgen i høstferien. Der er det flere Holeværinger som skal delta.

Videre skal vi arrangere Holeklassikeren på rulleski den søndag 16 oktober. Her har påmeldingen åpnet og vi kommer til å trenge arr bistand.

Lørdag 22 oktober stiller mange av løperne til start på Hytteplanmila.

Vi har i tillegg vært heldige slike at vi fikk tildelt penger av Idrettsrådet i kommunen slik at vi har investert i nye skøyte rulleski som vi kan låne ut på treninger mm. Tusen takk.

Mao snart full fart med Holeværingen Langrenn igjen, vi gleder oss til ny skisesong.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *