Info uke 6

Forrige uke kjørte vi trenermøte for alle trenerne, Tord og Cecilie stilte opp med lokaler og bevertning på Sundvolden. Det ble en fin trenerkveld med erfaringsutveksling, teknikkprat og hvordan skape godt samhold og gode treninger.
Tirsdag ble det et flott karusellrenn på Sokna med super deltakelse fra Holeværingen og flott omtale i Ringerikes blad. Det ble kjørt skitrening på torsdag for 5 trinn eldre , mye moro og full fart med pendelstafetter. I helgen har Tyra, Hedda og Adrian deltatt på klassisk renn i Eggedal, begge jentene klinte til med pallplasser. Idag har Kristian, Thomas og Henrik deltatt på Fossumstafetten med suveren innsats i et stooort startfelt.

image
Tirsdag denne uka blir det fristil skitrening for alle gruppene på Kleiva. Siden det ligger an til plussgrader og siden det er fristil karusellrenn på torsdag , synes vi/trenerne at det er fornuftig av vi kjører fristil hele uka slik at vi unngår på/av med klisteret.
Torsdag er det nytt karusellrenn i regi av Fossekallen. Det går i fristil. I utganspunktet skulle dette vært kjørt i Hovsmarka, men det blir nok kjørt på Ringkollen om været ikke forandrer seg. Da ligger det an til minus 3 grader og en ny kjempekveld på Ringkollen.

Til helgen er det planlagt skirenn på Eiker skifestival, der pleier vi å stille med mange utøvere. Dette er et fint arrangement som arrangeres på Ormåsen utenfor Hokksund. Dere finner info på FB Holeværingen.

Til slutt må vi komme med en liten oppfordring inn mot karusellrennene. Vi er kjempeglade for at dere er så flinke til å stille opp på karusellrennene, men vi har fått noen innspill fra andre klubber og internt på at flere av oss blir “for ambisiøse”. Dette har gitt seg utslag i tilfeller av foresatte som “skyver” barna foran seg i sporet og noen tilrop som kunne vært ordlagt litt annerledes” Nå tar du han” er noe vi bør søke å å unngå.
Vi skal fortsette med å stille opp og være flinke til å heie, vi oppfordrer dere til å heie på flest mulig og være flinke til å heie på alle utøverne når de går mot mål. La utøverne som ikke trenger hjelp på runden, ordne skirunden selv.
På treningene setter vi samhold høyt. Vi ønsker at barna skal være flinke til å rose hverandre, det er alltid moro å få skryt, spesielt av andre barn. Derfor er det kjempemoro når barna heia bla på Sofia når hun suste mot mål på Sokna og når Peder ønsket de eldste Holeværingen utøverne lykke til når de stod på start på fellesstarten på Ringkollen. Da er det viktig at vi foresatte forteller at det er superbra og noe som skaper godt samhold som igjen er fundamentet i en treningsgruppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *