Info uke 8

Denne uka er det Måneskinnstur til Sørsetra på tirsdag. Vi setter ut quiz poster underveis slik at barna får noen pauser underveis på den 3.5 km tur til Sørsetra. Svarene leveres når dere kommer frem på Sørsetra.Barna får servering på Sørsetra, de voksne må kjøpe selv. Vi går gjennom quizen og trekker ut premier. Det skjer ca kl 1820. Dere beregner tiden frem selv, gjør avtaler med andre slik at dere har noen å gå sammen med. Postene blir satt ut fra kl 1700. Det er meldt flott vær og fullmåne, men dere må ha på hodelykt. Velkommen.

På torsdag arrangerer Haugsbygd sitt utsatte fristil karusellrenn på Ringkollen. Håper dere finner tid til å delta, det er meldt flott vær og muligheter for en kanonavslutning før vinterferien treffer oss på lørdag. Det blir ikke skitrening i vinterferie uka.

Til de som ikke skal reise bort, arrangeres Tour the ski Bærum i helgen 4-6 mars. Det er samling med ulike renn fra sprint, ski cross og down Hill. Til de som er interessert , meld dere på tidlig, der er det deltakertallet.
Videre minner vi om dugnad for 1/2 trinn lørdag 12 mars når vi arrangerer Kleivarennet på Kleiva, der håper vi også at flest mulig av utøverne våre stiller til start.

God skiuke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *