Multichallenge-KICK OFF Holeværingen Langrenn søndag 14 oktober

Holeværingen langrenn inviterer til Multisport Challenge søndag 14. oktober 2018

Som en kick-off og markering av oppstart av barmarkssesongen ønsker langrennsgruppa velkommen til en trivelig famileaktivitet på Svensrud v/Holehallen. Formålet med initiativet er at foreldre og barn skal danne lag og arbeide seg gjennom en løype med orienteringsposter. Her kreves ikke mye kunnskap innen kart og kompass (trenger ikke engang kompass i disse kjente omgivelsene). Lagene består av 2-4 personer, og det må være en voksen på laget hvis deltagerne er under 12 år. Løypa krysser Trongmoen, Beredskapsveien og Jørgen Moes vei, og vi gjør oppmerksom på at trafikksikkerhet må ha 1. prioritet. Husk å legge inn lagnavn og navn på lagets deltagere i rubrikkene på nettsiden til ILH Langrenn ved påmelding.

99BE93DB-7F9C-4639-8A1E-52B5F8FDCD26

Praktisk info:

12:30: Oppmøte, evt. medbrakt sykkel plasseres på anvist sted.

12:50: Kort briefing om arrangementet.

13:00: Kart utdeles, mulighet for å stille spørsmål til opplegget og kartet. Alle har nå 15 min til å planlegge sin rute. Hva er smartest å prioritere for å rekke mange poster (og poeng)?

13:15: START. Lagene har nå 90 minutter til å samle flest mulig poeng (tallet angitt ved hver post er poengscore for posten) ved å stemple (elektronisk tidtaking) på postene. På flere av postene vil det være ekstraoppgaver (praktisk, fysisk, presisjon eller teoretisk oppgave) med mulighet til å samle mange poeng:-) På disse postene har vi en postvakt som bistår.

14:45: MÅLGANG. Innstempling etter denne fristen gir litt fratrekk i total poengscore. Etter målgang får laget en utskrift som viser poengsum og hvilke poster man har samlet.

15:15: Varmt måltid serveres på klubbhuset.

16:00: Premieutdeling.

Ta med klær for løping (evt. skiftetøy), og sykkel for de som vil komme seg raskt frem uten å løpe. Spesielt de minste vil nok ha glede av sykkel.

Vi kårer ikke vinnere, men vil ha noen uttrekkspremier under bespisningen. Hensikten med arrangementet er å møtes og å ha morsom aktivitet med familie og venner. Her vil mange være helt ferske med kart og orientering, så vi legger ut et bilde av kartet som skal brukes på konkurransen her på påmeldingssiden.

PÅMELDING

Påmeldingsfrist er satt til torsdag 11. oktober av hensyn til matbestilling.

NB! Vi trenger hjelp av 6-8 foresatte som kan bistå i arrangementet. Fint om noen av dere kan stille – meld dere til tjeneste ved å sende epost til:magne.lilleland-olsen@hotmail.com Hjelpen består kun i å være postvakt eller hjelp til start eller matservering på selve arrangementsdagen.

Velkommen til en super dag for utøvere og foresatte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *