Oppstart barmarkstrening for alle gruppene

Tirsdag 9. oktober starter langrennsgruppa opp med trening for alle gruppene. Oppmøte er ved Holehallen på Svensrud. 1-2. trinn trener inne, mens 3-4. trinn og gruppene fra 5. trinn og oppover trener ute. Alle starter kl. 18:30 og treningen varer én time. Fokuset i langrennsgruppa er samhold og å ha det gøy 😊 Dette preger treningene – det er mye lek, spesielt for de minste. Vi ønsker å fremme skiglede for små og store, unge og gamle. Så snart snøen har lagt seg på Krokskogen flytter vi treningene opp på Kleiva, og tar på oss ski.

1-2. trinn: husk innesko

Gruppene ute: husk joggesko, refleksvest, staver og hodelykt (for de som har)

Mens den første treningen tirsdag 9. oktober pågår, vil det avholdes et foreldremøte på klubbhuset på Svensrud. Oppfordrer derfor så mange foreldre som mulig til å stille på denne første treningen.

For de eldste gruppene (5. trinn og eldre) vil vi ha torsdagstreninger kl 18-19.30 med utgangspunkt i Vik skole. Her har vi tilgang på gymsalen, så øktene kan holdes både inne ute (rulleski). Mer info om dette kommer. 4. trinnselever kan også bli med på disse treningene hvis de ønsker (og mestrer rulleski). Det vil også bli kjørt langturer på søndager i tidsrommet kl 10-12. Her kommer oppmøtested på facebooksiden vår, men her har vi et ønske om gode og rolige turer turer til fots og på ski i Krokskogen.

Vi stiller 18 trenere klare til å ta imot utøverne torsdag 9.oktober og håper det blir full fart for alle med mange ivrige utøvere som suser rundt på treningene våre.

På 1/2 trinn gruppa er Morten Røsjø gruppeleder, 3/4 trinn gruppa er Anne Håvi gruppeleder, 5/6 trinn gruppa er Henning Sjøvaag gruppeleder og 7 trinn eldre er Mia Finjarn Thorvaldsen og Svein Erik Sandvold ansvarlige

Allerede 9-11. november reiser vi på samling på Geilo. Dette er en sosial begivenhet for hele familien, se egen info og påmelding på nettsiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *