Ski-info uke 3

Til uka blir det endelig skitrening på Kleiva. Tirsdag starter skitreningen kl 1800 på Kleiva for alle grupper. Oppmøte er på klubbhuset kl 1800. 1/2 trinn trener frem til kl 1900, deretter er det en liten saftstund inn i 2 etasjen på klubbhuset. 3/4 trinn trener frem til kl 1915 og den eldste gruppa trener frem til kl 1930. Kommer tilbake med stilart for de ulike gruppene.

Torsdag kjøres det første karusellrennet på Ringkollen i fristil. Dere finner info på FB siden til karusellrennet og dere finner info langrenn.ilh.no- se langrenn/skirenn/karusellrenn 2017 vedrørende påmelding mm. Her stiller vi med smørehjelp takket være Rode. Dette skal være et lavterskel tilbud, det er gratis og det er premiering i siste renn og på egen sesongavslutning. Dette er et gratis arrangement. Håper flest mulig finner veien til torsdagens karusellrenn på Ringkollen.
Til helgen deltar vi på skirenn i selveste Holmenkollen på lørdag( fristil) og de som ønsker å delta på stafetten som gjennomføres i kollen på søndag , må melde fra til svesan001@gmail.com slik at jeg kan sette sammen lag. Det er rene gutte og jentelag i 13/14 år og mix lag for de andre gruppene. Meld fra i kveld innen kl 2100. Dere melder dere selv på lørdagens renn via min.idrett.

Minner også om vårt karusellrenn som arrangeres tirsdag 24.januar på Kleiva- dugnad og deltakelse.

Ellers håper jeg dere har hatt en fin skihelg med silkeføre og suverent vær(idag).

Velkommen til trening og karusellrenn og håper at flest mulig blir med oss til selveste Holmenkollen også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *