Ski-info uke 37

Imorgen torsdag 13 september kl 18-1915 kjører vi rulleskitrening fra porten på Helgelandsmoen. Vi fortsetter med skøyting og det blir bandy oppvarming 🙂

Søndag 16 september kl 1030 blir det rolig langtur med staver med oppmøte ved porten Sundvolden Oppvekst Senter. Vi legger turen innom Sørsetra. Der blir det en liten matpause. Vi trenger derfor en tilbakemelding på deltakere, dette blir derfor lagt ut på facebooksiden vår med påmelding.

Vi minner om påmelding til treningssamlingen til Haugsbygd Ski, dette arrangereres lørdag 22 sept og 23 sept . Her finner dere program om samlingen på facebooksiden vår. Dere sender en påmelding til svesan001@gmail.com innen fredag 14 september .

Tirsdag 9 oktober starter vi opp med skitrening for alle, da blir det også foreldremøte hvor vi ønsker at de foresatte deltar.

Søndag 14 oktober blir det en multichallenge arrangement for utøvere og foresatte. Dette blir et super morsomt feltsykkel løp med poster og ulike utfordringer. Etter økta blir det servering og premiering på klubbhuset på Svensrud. Super kick Off med Holeværingen Langrenn.

Det nærmer seg skisesong og vi kan melde om snø på Finse mm 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *