Ski-info uke 4

Vi har akkurat avsluttet et flott helg med deltakelse i Holmenkollen. Dette er et renn som har i overkant av 2000 deltakere og er et av store rennene for løperne. Holeværingen stilte med 14 løpere i de individuelle skøyterennene som ble avviklet på lørdag. Her er nivået høyt, men vi leverte god innsats og gode prestasjoner. Søndag stilte vi med 3 stafettlag. Da var det Holmenkollvær som inkluderer tåke, høy luftfuktighet og fra minus til pluss føre og kunstsnø. Da fikk støtteapparatet kjørt seg med klistersmøring. Vi tror vi landet det rimelig godt. Kjempeinnsats av alle lagene, jentene litt uheldig med et stavbrekk i feltet som inneholdt 164 lag, de yngste gutta var i dytten og endte opp med en 24 pl av 164. De eldste leverte også gode prestasjoner med en 35 av 75 lag.

Denne uken , tirsdag 24 januar, må vi dessverre flytte karusellrennet vårt til Ringkollen grunnet rådende forhold på Kleiva, men det viktigste er at vi får arrangert renn for utøverne på Ringerike. Det går etter vanlig mal, stilart blir som annonsert klassisk. Se info på hjemmesiden vår og på karusellrennsiden på FB.

Vi kommer tilbake med torsdagstreningen, dette grunnet forholdene på Kleiva.

Til helgen er det KM i Hemsedal. Det arrangeres på Gravset skistadion , klassisk på lørdag og fristil på søndag. Det er start kl 1200 begge dager.

Videre minner vi om turen vår til NM i langrenn med overnatting fra fredag 3 febr til lør 4 febr på Lygna. Det er flere som har meldt seg på til overnatting og noen ønsker bare komme til lørdagen og bli med å se på rennet . Minner om tilbakemelding innen lørdag 28 jan.

Ha en suveren uke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *