Ski-info uke 43

Neste uke er det igjen høy aktivitet i langrennsgruppa ?? Aller først: tusen takk til alle (litt over 20) som stilte på dugnad under Hytteplanmila fredag/lørdag. Flott arrangement som igjen fikk veldig gode tilbakemeldinger – mye takket være dere! Flott innsats av barna som løp for Holeværingen også!

Tirsdag 23. oktober er det trening på Svensrud som vanlig, men Glade Hjul kommer på besøk og det vil være mulig å prøve skidresser, gjøre bestilling av klær (frist for å få klærne til jul: lørdag 27/10), samt se på aktuelt utstyr. For 1-2. trinn: husk innesko. Øvrige grupper: husk refleksvest og joggesko. Det begynner å bli mørkt på kveldene nå, og som regel er det mye biler og folk utenfor Holehallen på treningene. Oppfordrer derfor alle til å bruke refleks til og fra trening.

Torsdag 25. oktober tar vi ikke rulleskitrening fra Vik, men stiller på Nattugla som Ringerike O-lag har invitert oss med på. Se vedlagt invitasjon på Facebook.

Lørdag 27. oktober arrangerer vi ryddedugnad på Kleiva. Vi trenger en ordentlig foreldreinnsats for å få skianlegget vårt klart til vinteren. Skiløypene skal ryddes for busker, kvist og kvast. For å kunne planlegge litt, og for å sikre nok lunsjmat til alle som kommer, er det fint om flest mulig melder seg på i forkant. Send mail til guro_ullern@hotmail.com. Kom gjerne med hele familien, for det er oppgaver til både store og små! Husk ryddesag/kantklipper/grensaks om du har. Oppmøte ved klubbhuset på Kleiva klokka 10.00 på lørdag 27.oktober. Ferdig ca kl. 14. Vel møtt!

Det blir langtur på lørdag med oppmøte kl 10 ved porten ved Kleivstua. Da får vi slått sammmen foreldredugnaden med løpeturen for utøverne. Mia tar med utøverne på en rolig langtur i Krokskogen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *