Ski-info uke 5

Da ser det ut som om vi endelig skal få litt snø i henhold til væremeldingen slik at det blir ordentlig forhold til marka.

Denne helgen har det vært KM i Hemsedal. Gard og Adrian stilte på startstreken. Det ble tøffe tak hvor Gard levert et godt fristil løp og Adrian var godt fornøyd med sitt klassiske løp.

Denne uken er det vanlig treningsdag på tirsdag kl 1800 på Kleiva. Stilart legges ut på FB siden da jeg ikke har mottatt noe fra trenerne.
Torsdag arrangerer Ådal IL karusellrenn i fristil på Ringkollen, da arrangerer vi ikke skitrening.

Fredag blir det satt opp lavo med overnatting i forbindelse med NM i langrenn på Lygna. Det blir lagt ut info på hjemmesiden vår imorgen på oppmøte sted og kjøreplan. Her blir det overnatting fra fredag til lørdag, Vi følger vi langrennskonkurransene fra samlet sted og etter endt 30 km skiathlon herre er det hjemreise. Vi håper og tror det blir en morsom opplevelse for deltakerne som har meldt seg på.

Torsdag 9 februar reiser vi til Eiker for å delta på sprintstafett. Dette er en stafett for 11/12 år og 13/14 år og eldre. De yngste går to runder av 800 m og 13/14 eldre kjører 3 runder av 800 m. Første startskudd går kl 1730. Her satser vi på felles avreise i hvertfall en minibuss. Her vil jeg ha påmelding innen lørdag 4 februar og melder på lag søndag 5 februar. Dette er full fart og rock roll og flotte økter for utøverne våre. Påmelding til svesan001@gmail.no, her setter jeg opp lag.

Videre minner jeg om at dere setter av tirsdag 14 februar , da er det måneskinnstur til Sørsetra. Da er det rebus underveis og utøverne får gratis servering, premieutdeling mm. Dette er en flott tur sammen med gode skivenner.

Velkommen til skitrening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *