Ski-info uke 7

Nok en begivenhetsrik uke med Holeværingen langrenn!

I morgen tirsdag har vi klassisktrening på Kleiva, og på torsdag er det karusellrenn i klassisk stil hos oss samme sted. Vi har problemer med lysene i den vestre delen av løypa, og har bestilt elektriker. Det skal være i orden til torsdag, men ta gjerne med hodelykter på treningen i morgen de som har. Alle som er satt opp som funksjonærer til karusellrennet må ta kontakt med sin gruppeleder (se «junkmail» for å være sikker på om du har mottatt innkalling til dugnad).

LØRDAG FORMIDDAG (17/2) HAR VI PREKÆRT BEHOV FOR BEMANNING AV MATSTASJON UNDER LANGLØPET «GRENADEREN».

Informasjon om opplegget: Løperne passerer vårt stadionanlegg på Kleiva mellom kl. 10.20 og 14.00. De har da gått ca 55 km og ser frem til å komme på vår matstasjon for å få påfyll av bananer, rundstykker og saft. Klokken 10.00 starter “Halvgrenaderen” (35 km) på Kleiva. Holeværingen Langrenn har tradisjon for å hjelpe til på matstasjonen på Kleiva. Dette er en morsom dugnad som både store og små kan delta på – både ved å dele ut mat/drikke og ved å heie på de spreke (og slitne?) skiløperne som passerer. Langrennsgruppa får et godt økonomisk tilskudd for denne innsatsen. Oppgavene består i å rigge til telt/bord, blande saft/dele opp frukt/smøre rundstykker, dele ut mat/drikke på matstasjonen, rigge ned/rydde opp i etterkant.

Vi oppfordrer herved folk til å være med; send mail til guro_ullern@hotmail.com om du har lyst og anledning. Tipper mange av barna synes det er gøy å bli med på dette!

Og sist, men ikke minst: søndag 18. februar er det guttesamling på Kleiva. Jentesamling nå i helgen ble en suksess, og gutta kan ikke være dårligere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *