Ski-info uke 8

dugnad_grenaderenDenne uken kjører vi trening i fristil på Kleiva tirsdagen, og på torsdag er det karusellrenn på Sokna igjen – denne gang i fristil.

Det er mange som stiller opp og bidrar på ulikt vis i Holeværingen Langrenn, og sist uke var intet unntak:
På lørdag bemannet vi matstasjon for Grenaderrennet, og vi retter en stor takk til Guro og dugnadsteamet som holdt det gående fra tidlig morgen til litt utpå ettermiddagen. Denne gjengen sørget for en meget solid inntekt til klubbkassa. Dugnaden kan vise seg å bli årets mest innbringende. Vi slet med å få folk denne gangen, men de som bidro (både små og store) var fantastiske og mottok utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra skiløperne som hadde gått 56 km på dette tidspunktet. Se bilder på Facebook – anbefaler flere å bli med på denne dugnaden til neste år.

På søndag arrangerte vi guttesamling på Kleiva, og nok en gang ble et slikt arrangement veldig godt mottatt, og var en fin arena for å bli kjent på tvers av klubbene. Takk til trenerne ved Mattis & co, og til Svein Erik for organisering, gjennomføring og dokumentasjon. Se video i Facebook-innlegg.

Vi ønsker å publisere mer bilder av medlemmene på internett og Facebook i tilknytning til våre arrangementer og aktiviteter. BER DERFOR OM AT DE SOM IKKE ØNSKER AT SITT BARN SKAL SYNES PÅ SLIKE BILDER GIR BESKJED TIL STYRET. Bildene har til hensikt å fremheve fellesskap og det sosiale, så det blir fokusert på gruppebilder og bilder der barna har det gøy:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *