Skitrening uke 50 for Holeværingen Langrenn

Denne uka blir det vanlig trening kl 1800-1900 på Kleiva for 1 tom 4 trinn. Det blir fristil denne gangen ogå. Sett av litt tid til kos og samvær etter økta.
5 trinn eldre trener fristil kl 1800-1915 i Sundvolden WInterpark i det nye kunstsnøanlegget til Sundvolden Hotel. Der blir det oppmøte kl 1800 ved parkeringen til Sundvolden barnehage. Her trenger utøverne hodelykt.
Torsdag satser vi på blir vanlig treningskveld kl 18-1915 på Kleiva prisgitt at vi får noe snø , vi sender ut melding om det blir et annet alternativ
Det har kommet litt snø på Kleiva slik at vi bruker stadion og deler av 1 km til skitreningen denne gangen. Ellers blir det vanskelig grunnet harde løyper og gjøre bruke terreng delen. Vi er derfor takknemlig for at vi kan bruke det nye anlegget på Sundvolden Hotel.
Minner ellers om skirennet Lierrennet som arrangeres kommende søndag, der er det påmeldingstak pga parkeringsmuligheter. Det arrangeres også renn på Lygna både lørdag og søndag. Videre minner vi om påmelding til RIngkollstafetten som ligger på facebook og at dere gjør dere klar til dugnad 14 januar hvor vi arrangerer eget Kretsrenn på Kleiva.
Det blir mao ikke foreldre trening imorgen grunnet forholdene på Kleiva. Vi kommer sterkt tilbake.

God treningsuke med Holeværingen Langrenn

D0341A84-F2A0-477D-9B0B-5F774793FCBA

Thomas Slåtto etter seieren i kretsrennet på Gravset. Vi gratulerer !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *