Tusen takk til små og store for en flott skisesong med Holeværingen Langrenn

avslutning2015

Håper alle hadde en fin avslutning med oss på Sundvolden Hotel , dere finner bilder på facebooksiden vår.
Dersom det er noen som ikke har fått premien sin pga ikke kunne møte, fikk feil premie eller skadet premien sin på avslutningen, send en mail så skal vi få effektuert det i dag/ morgen.

Da er sesongen over , men vi kommer som i fjor til å melde på lag til Ringeriksmaraton. Det er fint om de som ønsker å delta for Holeværingen Langrenn sender en mail til undertegnede innen 28 april slik at jeg får meldt på lag. Videre kommer vi til å legge opp til treninger for de eldste utøverne fom juni, dette skjer på egen Facebook-gruppe. Der må dere melde interesse om dere ønsker å være med. Den ordinære skitreningen starter uka etter høstferien, da vil vi gi treningstilbud på tirsdager for alle aldersgrupper og på torsdager fom 4 trinn.og eldre. Når vi begynner på snø vil 3 trinn også få treningstilbud på torsdagene.

Da oppfordrer vi dere til å fortsette å gi jernet , her har Holeværingen har flere tilbud, videre er det gode sykkelklubber i distriktet, Ringerike O- lag har treninger både i Hole og på Ringerike og Ringerike Fridrettsklubb har treninger på Hønefoss stadion

Vi har trenerevaluering i uke 17, dersom dere har innspill eller har lyst til å være å bidra i Holeværingen Langrenn neste sesong, send en mail til svesan001@gmail.com.

Takk for en flott skisesong

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *