Tyristubben inviterer skiutøverne i Holeværingen til skisamling

INVITASJON TIL ALLE SKIGRUPPENE I RINGERIKE

​Skigruppene i Ringerike ønsker å bedre samarbeidet gruppene imellom, ikke MINST bidra til at medlemmer, nye & gamle, kan bli litt bedre kjent på tvers av gruppene J
Tyristubben Ski inviterer til en «Bli kjent dag» på et flott sted på Tyristrand som heter Hovinsetra som ligger litt inne i Holleia – ca 10 minutter i bil fra Tyristrand sentrum.

Dato: ​​Lørdag 17. september fra kl 10.00 – ca 13.00

Program: ​Kl 10 – 12.00: Dere vil bli delt inn i grupper som skal ut på litt forskjellige poster basert på mye lek & moro. Vi avslutter med et kanorace gruppene imellom J​
​​Ca kl 12 – 13 blir det servert lunsj. Vi griller pølser og det blir servert frukt & saft.

Bekledning:​Treningstøy og ta med skift! Dere kan bli våteJ Ta også med staver samt en vannflaske.

Påmelding:​Vi trenger en tilbakemelding fra de forskjellige gruppene med navn & alder på de som skal være med innen 11/9. Påmeldingen fra utøverne i Holeværingen sendes via svesan001@gmail.com slik at vi får videresendt til arr i Tyristubben.
​Er det noen trenere/foreldre som kan hjelpe oss litt der oppe, er det flott om dere gir meg beskjed.

Veibeskrivelse:​Ta til høyre ved Tyristrand Kirke og hold til høyre i de tre neste kryssene (skiltet mot Ulleren) til dere kommer til en bom-kasse (kr 40,- pr bil). Ta til venstre her og følg veien videre opp til et tjern som heter Grytingen. Ta til venstre i krysset ved søppelkassene og kjør videre langs vannet. Følg veien til dere ser noen ballonger og et skilt til høyre opp mot Hovinsetra (kjør gjennom åpen bom).

Spørsmål ?:​Kontakt Anette Austad på 95117786 eller anette.austad@moller.no ( mailadressen er jeg å treffe kun på dagtid ( 08-16 ).

Vi gleder oss J
Hilsen Tyristubben Ski
 

One thought on “Tyristubben inviterer skiutøverne i Holeværingen til skisamling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *