Ungdomsbirken 2016 med Holeværingen Langrenn

Lørdag 12 mars kl 0815 reiste 19 utøvere og 8 foresatte til Lillehammer for å delta på Ungdomsbirken 2016.

I år leide vi minibuss slik at vi fikk samlet utøverne, de foresatte ble fordelt på privatbiler.

image

Deretter ble kursen satt for Sjusjøen for gjennomgang av arena og løypa. Det ble en flott skitur ned til Birkebeiner stadion. Denne gangen valgte vi å fullføre turen helt ned til Håkons Hall. Alle utøverne susa gjennom løypa mens vi voksne etter beste evne prøvde å holde følge og ro ned ivrige utøvere.

image

I Håkons Hall fikk vi tatt ut startnummer og brikker . Deretter ble det en velfortjent tur til Peppes for å fylle opp energi lagrene etter turen. Her ble det mat og drikke til både små og store skiløpere 🙂

image

Etter velfortjent mat var det på tide å komme seg til Mesnalia for innkvartering. Etter å ha fordelt utøverne på rom , kastet de foresatte seg over skiene slik at gli og feste skulle være iorden til søndagens renn. Her ble det lagt ned mye jobb, vet ikke helt om vi traff helt , men vi gjorde vårt beste 🙂 langt ut i de sene kveldstimene

image

 

Etter å ha fått lagt utøverne, ble det kveldskos på de voksne med Tour The Canada på skjermen. Men etter en laaang dag med mye aktiviteter var det flere av oss som synes det var greit å få litt søvn før søndagens skirenn.

Søndagen var det full fart med logistikk og skirenn. Flinke utøvere og foresatte sørget for at logistikken gikk iorden slik at alle utøverne kunne suse avsted når startskuddet gikk i de ulike klassene.

image

Alle de 19 utøverne våre gjorde gode løp og fikk flott dag i Birkenløypene. Det er alltid moro at vi har utøvere som hevder seg i toppen,men det viktigste vil alltid være at utøverne stiller til start , gir jernet og utfordrer seg selv.Det er kjempemoro å reise på tur med så mange flotte skiutøvere som stiller til start og gir alt, videre at de er flinke til å ta vare på hverandre slik at alle føler seg inkludert og får en fin opplevelse. Håper og tror dere blir med oss neste år også. Tusen takk til utøvere og foresatte for at dere gjorde dette til en kjempefin tur.

image

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *